16 August 2011

Another list . Day 15 .

Assalam people.


Korang tahu kan aku tengah 30 cabaran dalam 30 hari kan ? hehehe . Bende tu snanye aku nampak kat blog Cikepal . Hah , takyah backlink kot . Semue orang konpem kenal :D. Tapi semalam tetibe nampak , die punye challenges tu dah tade da . =.=" So , cane aku nak langsaikan ni ? hihi. APe lagi . Cek google laaa~ Cik fuzi salu ajaaar :'). *takpayah ajar pon , tapi salunye tak terpikir * . em , So , dapat la balek list tu . Just , die cam laen sikit. hihi, PApe hal pon , takkesah la. Asal kan hadoo. Always finish what you have started , right ? ;)


Day 15 - Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play






1) KeredhaanMu - InTeam
2) Again and Again - 2PM
3) Before The Dawn - Infinite 
4) Eenie Meenie - Justin Bieber ft. Sean Kingston 
5) Dreaming - Kim Soo Hyun / Song Sam Dong
6) I hate You - 2PM
7) Love the Way you Lie - Rihanna
8) HuH (intro ) - 4Minute ft. B2st
9) Love Song - Bigbang
10 ) Just A Dream - Sam Tsui ft. Christina Grimmie




Memangla sikit lagu english dan Melayu . Sangat tak update . Dengar2 cenggitu je kat radio . Itu pun tak masuk otak sangat =.=" muahaha. Siap dulu kalau kat CFS , tanye sape2 yang ade lagu2 baru , terus transfer masuk dalam mp3 . miahaha , memang salu jadi mangsa adelah Fuziatul Syafawanilah , kikiki






haah , memang aku peminat lagu Korea mostly . hi hi hi.  Sape yang kpopfanz , Follow la saya jugaa~ miahaha. Im die hard fans of Bigbang and 2Ne1 tahu . Other than that , B2st and 4Minute . he he he . :)






okey 


Jaa !

5 comments:

Umie Artoqiemie said...

2ne1??

gimmeh fiveee!!

sifu im said...

ak minat kmpulan wondergirls..hehe

max*bubble said...

Ummie : 10 la marii !! hahah , im the best ! eh no , we are the best 1 ;)

sifu : alaa , grup tu dah tade pe sgt . hihi :), tapi bole la gak snanye ;D

* HeeBum * said...

saya jgk suke bigbang n 2ne1..yeayy

max*bubble said...

heebumm , seppp ! :)