30 March 2011

Longggg waaay

Assalam, hye people !
it has been a while i didnt update my blog. well , i've been busy . plus, didnt get much interest anymore as finals is reallyyyyy around the corner . So , what am i doing now , infront of lappy , typingg ? heehee. chill . I was triggered by an issue . Now you know , the only thing that can pull me back into this bloggy thinggy is when i become touchy . dammit . HAHA. please dont tell people pleaseeeeee :p

okey, lets starT shall we ?

emm, firstly , i cut my hair
hahaha
syud tak habes2 panggil aku hensem >.<
bile jumpe jeeee cakap
hye hensemmm :)
okey , fine , hilang keayuan aku sebentar :p
hahaha
saranghaeeee :*


 Then celebrating 
fuza una iman's birthday
fewhhh
berderet kot 3 sekali.
macam anak kembar lak ;)
ekekeeke.
starting with fuza of 19 march :)


and we are busy shooting videos for
our MGT's presentation :)


So SO so busy , 
sampai time and venue for exam sc ponnn salah =.="
aku eka and haifa
blerghhh.



Haaaa
kalau ade satu watak kartun 
aku pilih
"kartun yg bertukar memakai skirt bile berjumpe laut"
mbahahhaha
okey tak okey tak ?
eh jap 
asal KARTUN ? =.="


dengan eka
eh lupeeee, pi rehlah ng sc :)
ni dalam kereta
beberapa minit before  a bad things to happen :(
that was my first time .


Ini lah usrah !
usrah - study circle. :)
The last one for this sem.


                            
                            

 This week also
we are so busy with management presentation
blerghh but everything was worth it !
we got high marks !
alhamdulillaaah.
and know some wonderful people
Haifa hanani , Nik nasreen Aisya . Wan Shahmeiyah 
Mahfuzah . Wan Nurul Iman
Thanx for the hardwork and good job :)


Meya yang kelakar :D

Okey , sekarang lagi due hari nak exam. 
Lets strive people ! :)


25 March 2011

antara dua..eh tak ! TIGA.

Sejahtera ke atas Kalian .... pandai2lah mengawal diri

Manusia - Eh, dah subuh dah?
RASA TAKWA -  bangunlah wahai anak Adam, tunaikan solat subuh mu ....
RASA FASIK - Alahhhhhh, kejaplah, ngantuk ini...awal lagi nie?.

Manusia - Nak makan, laparlah ??
RASA TAKWA -  Wahai Anak Adam, mulakanlah dengan Bismillah...
RASA FASIK - Ahh, tak payahla... dah lapar ini !! mmm..sedapnyaaaa? .

Manusia - Hari ni nak pakai apa ye?
RASA TAKWA -  Wahai anak Adam, pakailah pakaian yang menutup aurat..
RASA FASIK - Ehh, panaslah, takde style langsung, nampak kampung!!!

Manusia - Alamak, dah lewat!
RASA TAKWA -  Bersegeralah wahai manusia , nanti terlewat ke pejabat..
RASA FASIK - Ahhh?awal lagi?mmm..aaahh? suruh si X, punchkanlah?

Manusia - Azan sudah kedengaran.. .
RASA TAKWA -  Wahai anak Adam, bersegeralah menunaikan kewajipan
RASA FASIK - Baru pukul berapa.. rilex lah..awal lagi nieii?.

Manusia - Eh, eh... tak boleh tengok ini, berdosa...
RASA TAKWA -  Wahai anak Adam, alihkanlah pandanganmu, sesungguhnya Allah Maha Melihat dan mengetahui !
RASA FASIK - Perggghh... best tu... . rugi ooo kalau tak tengok nie..

Manusia - Saudaraku sedang melakukan dosa
RASA TAKWA -  Wahai anak Adam, cegahla ia..
RASA FASIK - Apa kau sibuk? Jangan jaga tepi kain orang, lantaklahh? .

Manusia - Elok kalau aku sampaikan nasihat ini kepada orang lain
RASA TAKWA -  Wahai anak Adam, nasihat-menasihatil ah sesama kamu..
RASA FASIK - Sendiri pikirlah, semua dah besar, buat apa susah2... pandai2lah?

Manusia - aku telah berdosa...
RASA TAKWA -  Wahai anak Adam, bertaubatlah kamu,sesungguhnya Allah Maha Pengampun. .
RASA FASIK - Tangguhlah dulu, lain kali boleh bertaubat... lagipun muda hanya sekali....rugila. .. (kalau sempatla)

Manusia - Kalau pergi, mesti seronok!
RASA TAKWA -  Wahai anak Adam, kakimu ingin melangkah ke jalan yang dimurkai Allah, berpalinglah dari jalan itu ...
RASA FASIK - Jangan bimbang, tiada sesiapa yang tahu...Jomlahhh?

Manusia ? Uuhhh?letihnya arini..tak solat lagi nieee?.
RASA TAKWA -  Wahai anak Adam, taatilah Allah dan RasulNYA, kebahagiaan di dunia dan akhirat untukmu. Solat itu wajib bagimu...
RASA FASIK - Hey anak Adam, ikutilah aku,kebahagiaan di dunia (sahaja) dan kebahagiaan diakhirat (jangan mimpilah!) untukmu...

so sila2 tambah apa yg terbaik untuk kebajikan bersama ... insyaAllah

sumber : facebook.

22 March 2011

20 March 2011

Konsert Suju.

Alonk.kaknyza.ani


mereka bertige bakal ke konsert suju.


Aku ?


aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! -----TAK :<


So, pagi tu cm semangat aaaa diorang gi TS bagai nak beli 'prop' konsert suju blerghhhhh =.=
aku memang join ah, takkan nak kene tinggal sensorang kat umah ? koloooo de'eh. hahaha.
yess ! bergembire di TS !
masalahnye , kul 2 lebeh camtu diorang nak gerak gi konsert.


Aku ?


 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! *lagi sekali* TAK.
memang dari rumah lah aku dah kol semueeeeeeeeee orang yg ade kat KL dan kawasan sekitar Lembah Klang eh, hehhehe. dira shai kaknasyer akmal man ~~~~semue talehh~ wuwuwuw. Jenab bukan takleh. tapi die kate nak belajar. haaaa, care belajar die ney pelek seket. kene duk kat starbuck or any wifi-able cafe . haaaaaa kan ? tapi die paling suke starbuck ah sebab ade plug and wifi-able *winkwink*. sooo , takkan nak kacao kaaan? tapi bile pikir balek , point aku actually is takbalek umah awal sangat and by PUBLIC. hehehe. so join pi mid pontape kaaaaaaan . sorry and thanx jenaaaaab sebab sudi melayan kerenahhh akuuuu :')
hehehe




oh lupe . perkare yg paling sengal is , i met OmarShafiq. Hye virtual-friend ! hahaha. salu chat ng kau je kan. jadi hari ni kite jumpe hiduphidup :) hahahaha. okey , it was great . lagi lagi kau bawak adek kau kaaan. haha. seronok aku tengok buku2 dak pmr. and sebab tu jugak lah aku baru tahu syllabus komsas dah tukar hahaha *nadatakpuashati* . pastu tadi dengan secara takrasmi aku jadi gps kau mbhahaha. daijobudesuneeee :D
haaaa sengal lah jumpe kau sebab actually aku ajak si Dira tapi tetibe die bagi aku nombor kau =.=" . 
Tapi in a way , Bagus jugaklah sebab since mmber aku tengah sibuk nak stdi kat cafe tu , aku bawak kau ng adek ronda2 mid *bawaklahsgt* .Macam win-win situation lahh.hahaha *pahamtakpahamtak?*.
Aku rase best je. tapi sorry lah kalau kau rase tak. mianhaeyoo :(. heee.  Papepon , Nice to meet youu :))


Pas beli big apple semue yang seperti sudah menjadi satu kewajipan kepada para pendatang Midvalley , aku dan jenab pon pulang dengan menaiki Myvi puteh yg comel itu. Alhamdulillah sempat sampai before 9 .
and pada pukul 11 , kakak aku melaporkan konsert da habes daaaaa. so mereka ondaway balek. aku macam cisciscis aaa *tetibe* padahal dah lupe dah sat tadi. hehe :D. haaaa kau tunggu aaa nanti konsert BIGBANG tengok aaaaa ! arghhhh ! GD oppaaaa , palli palli  ! ♥ . aku tataw a respon aku cane nnt. speechless.jawdrop? blerghhh. haahaha.


WOHH.

fine. tunggu BIGBANG nnt keyh !


haaaa, sekarang prepare nak balek Kuantan. Terimekaseh Gombak sebab ade kan frenly tu , terimakaseh kak rodhy sebab anda ade transport , dan terimekaseh jenab kerana sudi menjenguk skaligus memungkinkan kaki ku berpijak di lantai rumah ku ini :) . Thanx alonk belikan tiket , thanx bell sebab ade di mid dan thanx jenab and omar for made may day :). Hontoni arigato :}


Siapa kata balek umah tu sebab homesick je ? 
Kadang2 kite tidak sedar , bile kite kat rumah ni , ade semacam satu aura ataw booster semangat yang dipancarkan kat kite :D yelaa , balek umah kan tengok muke mak ayah. Up sikit lah motivasi ohk ? hehe . Nak final ney , bile balek Uia nanti insyaAllah lebeh bersemangat and positiv ! yeh !
siwazaaaaaahhh ! ^^

betol2 slpas adek aku bkak dari plastik n tnjuk kat aku :)

p/s : post ni kaler biru sebab ia kaler rasmi SUJU.
pp/s : semangat je beli skirt , beli hadiah besday , beli makanan. tapi bende yang paling penting lupe- beli     
         pensel =.="
ppp/s : thanx for everything people ! hanya Allah yang mmpu membalasnye :)). and i am glad to be homeee  



19 March 2011

kesah malaya

okey , tade kesah malaya sangat lah. nak highlightkan kat sini is university malaya :)

kenapa ng u tu ataw nama glemer um ? heee

jap hari ni hari ape ? Sabtu pukul 2pagi kan ?

emm, aritu aku dapat msg , lebeh kurang a week before lah saying yang uia gombak nak buat pemilihan sukan university (masum) so nk dtg kuantan nak frenly plus selection lah bagai haha. aku mesti a smgt kan kan kan ? hehe.excited eh aku msg semue org yg berkaitan . hahahaha.atie eka mai kak azri etcetera~

sekali ari ape tah ,  kak jiah msg aku kate, frenly tu tak jadi kat sini , tapi kat um. hoho. soalan palinggg penting > ade tranpsort taaaak ? haaaaaa. kak jiah : tade. aku : :(((( blerghhhh. okey fine :| . frust.

then kames , kak jiah msg tanye balek nak gi tak ? kak rodhy drive. huwoo0o0o0 :O. just aku kene ajak sorang agy . kami akan bertolak jumaat ptg trussss ke UM , then malam tu drive balek kuantan. perghhhh. keje gilee taakkk ?

tapi ape yang lagi gile ?
aku ade event pada malam jumat di mana aku adalah programcoordinator plus aku ade kuiz biostat sejam.
habes kuiz terus cabut vroomvrooommmm ! sangat huhuhuhu sebab 1st tym jadi pc siap dgn tag ,sekali takdapat ade :< hohoh. tapi frenly ni pon taleh dilepaskan lagi2 dah ade kemudahan kaaan ? :)
oh and endup kak azri yg folo instead of atie, eka , and sarah. so manusia dlm kereta is aku , kak jiah and kak rodhy. kak azri gi ng famiky since tetibe dtg lawat kames tu tp balek ng ktorg. hehe.

dilemma aku : UM wehhhhh ! dekat sgt kot ng umah aku wohhh.hohoho. balek xbalek balek xbalekkk :<
kol alonk saje nk oyak . die kate gtaw umi . aku malas.hahaha =.=" . tapi aku kol gak ah. meme mule2 kne lecture a nnt balek umah sape nak anta bla3. okey da agak =___________=". malam tu mak aku kol balek kate , redy je aaa tetbe ade org nak amek ke. hehehe. :D

so , berlalu la saya ke UM dgn smgt berkobar-kobar all the way from kuantan to selangor babaeyhh ! sampai UM aku pening2 kot. bau aircond,masuk angennnn :| sampai nak match pon kepala bengong2. wo0ho0o0 !
kitorang gabung ng gombak. ramai gile kot diorangg cam belas2 tapi hapak sorang pon aku xkenal :<  .
Friendly ng team UM which is all chinese memang aku dengar mcm :OOO. wohhh aku baru tahu bile smpy UM eh . blerghhhh. ape lagy , cuak a wehhh. mereka kurang bersopan bile maen . laen la kte melayu yang terkenal ng lemah lembut sopan santun budi bahasa HAHAHA :p

result : kalah. and aku dapat maen sub sekali je :(. sebab takperform sangat kot . coach taknampak aku.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hampanayaaaaa ! ini bukan alasan , tapi , firstly aku snanye peneng tak hilang lagi. secondly , aku kene maen ng orang yang aku takpernah jumpe tetibe. thirdly, hasilnye aku konfius. maen cam haraaaaaaaam. what do you expect ? but still , just as if i can adapt well and fast. fewhhhh. tapi tape , skrg mereka noted gak ah akuuuu :)

tadi kes balek tadi ? aku dpat idea . pekate kol jenab !! dye kan tga cutyyyy . weeee ! sooo , sy sangat berterimekaseh kat beliauuu ye sbb sudi dtg tengok and then anta aku ke rumahhhh. warghhhh, hanye Tuhan mmpu mmblas kebaikan mu itu wahai sahabat ku :)), Now i want to say : tadaimaaaa ! ^^


btw , mase odw ke UM tu mst a lalu jalan ke PJ cm nk g uia kan ? haaaa. aaaaaa rinduuuu ! :') rindu pj ! rindu jayaone ! rindu mid ! rindu ou ! rindu jusco ! HAHAHAHAHAHA !. ke situ laaaak =.=". eh sumpah a rinduuuuuuuu :< . even 1 and half year jeeeee. memori terindahhh :)

Esok plan ; kua umah dr kul 11 smapai kul 5 ptg . ng sisters tersayangg :)).  tapi mlam mereke gi konsert suju.
cessss tinggal aku soranggg2 . tape tape , time bigbang nnt tengoklaaaaaaah haaaaaaaa. hahahhaa. aku harapkan jenag sudi oh dating ng aku sok. rimdu kau jugaaaaaak,wuwuwuwu T.T. kau engat ape ? ini 2nd time kot balek umah since masuk kuantan . itupon spontaneously . heee. Tuhan bagi aku peluang free ni nak balek umah, jangan siasiakan ia okey ? ^^.

okasa! ottosan ! oneeechaaaan ! tadaimaaaaaa ! ^0^ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 


p/s: nnt ade latihan kat gombak time cuti bulan 4 wootwoot ! :) i am a buzy woman :D

17 March 2011

...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !

okey , aku harap 5 baris cukup la kot nak buat satu post.
no words can describe my feelimg ryt now.
abjad je boleh
hahahahaahah !
=.="

16 March 2011

16 march

Selamat hari jadi 
saekngil Chukka hamnida
Tanjobi desu
Zhu ni shengri kuaile
Happy birthday 

Ummi
Fuziatul Syafawani
Murni.

may Allah bless your life 
with His love
May all of you become
a better muslimah
and
increasing iman
due to
increasing number of age
insyaAllah

Saranghaeee
 ♥
i am hungry . tired . and angry.
*off to bed*

14 March 2011

Family Day !

ini tugas saya :)


dan ini
dan ini !

okey , ini pics tuk family day mahallah talhah 1 . sedikit review :



:
Pijak belon:
ikat belon kat kaki paras tumit. then pijak org laen punye.
makin sikit , makin kecik are battle tu.
haaa, ney battle of two :D
waterbottle:
oh ni game bede je. tapi jarak sangaaaaat jauh.
dan span kecikk tuu, kene penuhhan botol besaaaar.
haaaa , startegi ape nk gune ? :D
tali cantek:
semua org berbaris dlm grup dgn tutup mate. leadergrup je leh tgokskejap tali tu jarak sampai mane
then , dyorg kne jalan sampai jumpa tali tu.
tym tuuu, ha ktorg comitee angkat tali tu taruk kat tempat laenn.
hahahhaha, best ! mcm2 gaye aku tgok :p
makanepal:
ini winner :)
makan epal tanpa guna tangan.
amacam?
pakai tangan pon belom tntu laju cm dye ney :p
sape paling panjang?:
gune sumeee bnde kat diri , bentukkan satu baisan panjaaaaaang sgt.
sape yg palingpNJngg menannng :D
ini adegan barisan kene tiup angen,.
ish3 , kesian dyorg :p
ni NIK!
thnx joinnnn :)
PM and APM :)
kami selepas penat bermaen dan bergumbireee ^^
kudapan petang.
donat.kepapsardin-kot.cekmekmolekk
OMG mouthwaterinngggg! :3
Iman :)
tym barbequee :)
Shakira Shukor
salah satu pemenang lucky draww :)
i want to say my appreciation to all the commitess who had done their best to make this things work . and fajrina n iman for the camera phone, and eyqa umi and husna hanim nadiah for helping with the posters. and t1's residents for joining. Love you allll ! :)
p/s: rase nk blaja gune dslr lagyyy ! ^^



12 March 2011

what girls do

drama.

yeah

but i dont need another drama

i just wanna be good to people , live at my own risk , do everything passionately , enjoy what i like , meet my favourite people and finish the work correctly , unharm. fullstop.

somehow , some people will create this drama . without them noticing .

i think ,  a little tolerance , a bit space of undertanding could avoid this situation.

i too , am sometimes meet these annoying people,

but u know what  i just dont give a damn

there are so much more things to do and to think about.

To make a big deal or small deal , its your choice.

u think its okay , it will be it.

u think it is not , it will be it too.

depends on how are you gonna take it.

what i observed from my surrounding and what i experienced , 

people always tell that some things are small matter , no big deal , 
but then , at last , they still wanna think and talk about it .
thats soooo confusing.

when you say it is okay , why do you need to make a fuss about it anymore ?

because ,my friends said that i finished my work without any hard feelings ,eventho i was busy like hell.(to say hell is a bit an exaggeration , but yeah  who cares? hahahaa )

when i got to think back , it wasnt that nothing went wrong or , annoyed me .there were times , really.
but then , i saw something good in that person , something that can be used for ,something that i can learn from. so , those mistakes like ..nehh. i dont think i need to take it seriously. Hence , when i get back after finishing my work , nothing mushy/emo stories came out from my mouth, and thats why my frens said i was okay :)

See ???

it's you. it's all about you . Its not how big or small the problem is but how u handle it .

So please stop making drama sisters.  Iloveyou and lets stay be peace forever :)  




Lets chillax !


11 March 2011

susah dan senang

meneliti lembaran2 alQuran mmg susah,
kerana menyemak status facebook lebih senang.

bangun berdiri solat berjemaah mmg susah,
kerana melayan mimpi di kamar lebih senang.

berpuasa seminggu bbrpa kali mmg sukar,
kerana memenuhkan gaster(perut) itu spjg masa lebih menyelesakn.

melaksanakan dhuha di pagi yg senggang mmg susah,
kerana sibuk melayan youtube lebih senang.

menangis kerana Allah itu sgt sukarr,
kerana menangis tgk drama korea lebih mudah.

menyokong pejuang2 Palestin sgt susah,
kerana menyokong MU, arsenal, barcelona lebih senang.

menjaga kehormatan diri dan ikhtilat itu trsgt sukar,
kerana menurut hawa nafsu bak haiwan itu lebih mudah.

menjadi hamba Allah yg kaffah itu terlalu sukar,
kerana menjadikan iblis laknatullah sbg teman lebih menyelesakan.

utk bersungguh-sungguh tsabat di jln dakwah smemangnya sukarrr,
kerana berenak-enak dgn dunia yg memperdayakn lebih menyeronokkan.

menjadi ghuraba' itu tersngt2 lah susah,
kerana menjadi satu drpd ribuan ahli kelab lalai spjg masa itu lebih senang.

berdiskusi tentang tarbiyyah itu susah,
kerana bersembang tentang artis2 bru lebih senang. 

mendengar kalimah2 Allah itu mmg sukar,
kerana memekakkan telinga dgn bisikan shaitan itu lebih mudah.

mengatakan yg hak itu mmg susah,
kerana melaung2kn yg batil itu lebih senang

mengajak kpd kebaikan itu sungguh susah,
kerana menganjurkn fiesta kemungkaran itu teramatlah senang.

memikirkan kebesaran Allah itu sgt susah,
kerana menyibukkan diri membina ego lebih senang.

tapi
kena ingat juga=)

utk kembali ke jannah itu juga sukar.
dan utk menjadi bahan bakar jahannam juga mudah.

susah dan senang.
eh,maaf.

susah ATAU senang?

pilihan kita.

pesanan utk diri ini dan saudara2 seislam ku sekalian. jazakumullahu khairan kathira=)

“Sesungguhnya dalam penciptaan langit dan bumi dan silih bergantinya malam dan siang terdapat tanda-tanda bagi orang-orang yang berakal. Yaitu orang-orang yang mengingat Allah sambil berdiri atau duduk atau dalam keadaan berbaring dan mereka memikirkan tentang penciptaan lanjut dan bumi (seraya berkata), “Ya Robb kami, tiadalah Engkau ciptakan ini dengan sia-sia, Maha Suci Engkau, maka dipeliharalah kami dari siksa neraka.”
(QS.3:190-191)

by : Ilham Muntari :)

10 March 2011

OST



haaa
ini adalah OST dreamhigh. 
dengarlah dengarlaaaaaah
best gile ^^
wee~

Judaism

okey . aku rase macam da kedai mesin gambar lak buat cmni. ini adalah rupe2 kami selepas presentation UNGS. islamic woldbiew :) tajuk kami judaism. perghh. mcm perang aa nak buat slide wa cakap lu.
kenapa ? 1st: due hari nak present baru terhegeh2 nak buat =.=".  2nd : surprisingly , judaism banyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak sangat kene baca and research and sadly, we only got two days. 3rd : a secret : i didnt do slide . thats so terrriffffffiic ! :<. cause i was the one who changed the topic from sabar to judaism . i want to know more about this interesting yet manipulating-maniac Jews people. but i cant do much. thats pathetic, i;ll tell u why.

why ?
i've been busy . never thought this day would come. never thought i would be thissss busy . but i am glad i got them who are willing to let me endure with my business. they let me to skip the researching process. awww, terharuu :'). remind me of my schoolhood back then. those who helped whenever i get messy with works and assignment , those are ppl i called-real frens :'). each time the do that , i feel like  i want to give them something for a change of their kindness . tsktsktsk :D
oh lupe ,i was busy wit discussion, meeting , classes ( not that they dun hv class. but its optionaln aku cm alang2) , and tasks, andblablabla. smlm tdo kul 5 smate nak siapkan. pastu nk bgun kul 8 a ? sumpah tipu wehhh.
tapi nok wak gano. keno laaa jugok. itulah kehidupan pelajar :)

but the best part was, the slides. since they had finished doing it with 62 slides. i was thinking it would be better to put some song or effect so the audiences could be captivated thus they will be listening attentively. and i did it :) . atlast , theres something i can do for the group :')

conclusion : i think the presentation works ! i surveyed and aslked evrybody and they likes it ! not that our marks based on popularity or voting-no0o0o0. it s just , it gives some satisfaction and happiness when we got to know that they are amused and liked what we had present :D. weeeeee. eventho there was some technical problems, but ,.. nehhh. all of it worth it , now i am praying that ustazah can give us high marks as credits to our efforts.-not me tho, but them :). and me alil part =.=" hahaha.
okayyy. i am sory 4 da pics. this is just how we celebrate thru cameraass. weeee :))
thanx to 3 of you hey . muahxmuahxmuahx :**
jaa~

09 March 2011

WE WON !


HAHAHAHAHAH
IAMPROUDOFYOUUBABYY! :*

05 March 2011

YB kuantan.


haa 
ini lah YB kuantan.
:D
yang pink tu eh
yang specky tu escort je :)
shaidatul nadia :p


yang pakai selendang merah tu
nak tengok site kat gmbang
tido kau kompleks sukan pahang
alang2
telah diberi amanat oleh
seri paduka ayah
tuk di'paw' oleh adek tersayang;
Yb kuantan :D
canteeeeeekk !
aku memang poket kering sekarang :p
sayaaaaang ayaaaah !
hahahahaha.


 proses pengepawan


tadaaa !
ini adalah hasil pengepawan.
tu je sempat :(
sbb ecm tutup kul 10
apparaaa =.="
ney pon men grab je 
muahahaha
papehal
thanx alonk dan ayaaah ! :*



Ney tade kenengene
just nak cakap
last lab mcb for this sem
and after this ?
exam final !
all the waaaaaaaaaay !
wootwoot !

Wish me luck ^^