19 March 2011

kesah malaya

okey , tade kesah malaya sangat lah. nak highlightkan kat sini is university malaya :)

kenapa ng u tu ataw nama glemer um ? heee

jap hari ni hari ape ? Sabtu pukul 2pagi kan ?

emm, aritu aku dapat msg , lebeh kurang a week before lah saying yang uia gombak nak buat pemilihan sukan university (masum) so nk dtg kuantan nak frenly plus selection lah bagai haha. aku mesti a smgt kan kan kan ? hehe.excited eh aku msg semue org yg berkaitan . hahahaha.atie eka mai kak azri etcetera~

sekali ari ape tah ,  kak jiah msg aku kate, frenly tu tak jadi kat sini , tapi kat um. hoho. soalan palinggg penting > ade tranpsort taaaak ? haaaaaa. kak jiah : tade. aku : :(((( blerghhhh. okey fine :| . frust.

then kames , kak jiah msg tanye balek nak gi tak ? kak rodhy drive. huwoo0o0o0 :O. just aku kene ajak sorang agy . kami akan bertolak jumaat ptg trussss ke UM , then malam tu drive balek kuantan. perghhhh. keje gilee taakkk ?

tapi ape yang lagi gile ?
aku ade event pada malam jumat di mana aku adalah programcoordinator plus aku ade kuiz biostat sejam.
habes kuiz terus cabut vroomvrooommmm ! sangat huhuhuhu sebab 1st tym jadi pc siap dgn tag ,sekali takdapat ade :< hohoh. tapi frenly ni pon taleh dilepaskan lagi2 dah ade kemudahan kaaan ? :)
oh and endup kak azri yg folo instead of atie, eka , and sarah. so manusia dlm kereta is aku , kak jiah and kak rodhy. kak azri gi ng famiky since tetibe dtg lawat kames tu tp balek ng ktorg. hehe.

dilemma aku : UM wehhhhh ! dekat sgt kot ng umah aku wohhh.hohoho. balek xbalek balek xbalekkk :<
kol alonk saje nk oyak . die kate gtaw umi . aku malas.hahaha =.=" . tapi aku kol gak ah. meme mule2 kne lecture a nnt balek umah sape nak anta bla3. okey da agak =___________=". malam tu mak aku kol balek kate , redy je aaa tetbe ade org nak amek ke. hehehe. :D

so , berlalu la saya ke UM dgn smgt berkobar-kobar all the way from kuantan to selangor babaeyhh ! sampai UM aku pening2 kot. bau aircond,masuk angennnn :| sampai nak match pon kepala bengong2. wo0ho0o0 !
kitorang gabung ng gombak. ramai gile kot diorangg cam belas2 tapi hapak sorang pon aku xkenal :<  .
Friendly ng team UM which is all chinese memang aku dengar mcm :OOO. wohhh aku baru tahu bile smpy UM eh . blerghhhh. ape lagy , cuak a wehhh. mereka kurang bersopan bile maen . laen la kte melayu yang terkenal ng lemah lembut sopan santun budi bahasa HAHAHA :p

result : kalah. and aku dapat maen sub sekali je :(. sebab takperform sangat kot . coach taknampak aku.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hampanayaaaaa ! ini bukan alasan , tapi , firstly aku snanye peneng tak hilang lagi. secondly , aku kene maen ng orang yang aku takpernah jumpe tetibe. thirdly, hasilnye aku konfius. maen cam haraaaaaaaam. what do you expect ? but still , just as if i can adapt well and fast. fewhhhh. tapi tape , skrg mereka noted gak ah akuuuu :)

tadi kes balek tadi ? aku dpat idea . pekate kol jenab !! dye kan tga cutyyyy . weeee ! sooo , sy sangat berterimekaseh kat beliauuu ye sbb sudi dtg tengok and then anta aku ke rumahhhh. warghhhh, hanye Tuhan mmpu mmblas kebaikan mu itu wahai sahabat ku :)), Now i want to say : tadaimaaaa ! ^^


btw , mase odw ke UM tu mst a lalu jalan ke PJ cm nk g uia kan ? haaaa. aaaaaa rinduuuu ! :') rindu pj ! rindu jayaone ! rindu mid ! rindu ou ! rindu jusco ! HAHAHAHAHAHA !. ke situ laaaak =.=". eh sumpah a rinduuuuuuuu :< . even 1 and half year jeeeee. memori terindahhh :)

Esok plan ; kua umah dr kul 11 smapai kul 5 ptg . ng sisters tersayangg :)).  tapi mlam mereke gi konsert suju.
cessss tinggal aku soranggg2 . tape tape , time bigbang nnt tengoklaaaaaaah haaaaaaaa. hahahhaa. aku harapkan jenag sudi oh dating ng aku sok. rimdu kau jugaaaaaak,wuwuwuwu T.T. kau engat ape ? ini 2nd time kot balek umah since masuk kuantan . itupon spontaneously . heee. Tuhan bagi aku peluang free ni nak balek umah, jangan siasiakan ia okey ? ^^.

okasa! ottosan ! oneeechaaaan ! tadaimaaaaaa ! ^0^ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 


p/s: nnt ade latihan kat gombak time cuti bulan 4 wootwoot ! :) i am a buzy woman :D

2 comments:

Nadira Hidayah said...

gila lah wakil uia kot. kau baru2 lagi mana coach nak nampak, nnt2 tunjuk belang kau okay? ; )

max'*bubble said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , thx dira! :*