10 August 2011

2nd phase . Day 9 .

Assalam .
Wahhhh , dah nak masuk second phase of ramadhan daaa! *clapclap . So , ape je kite2 ni dah buat dalam 1st phase ? ehem ehem . hihi . Renung2 kan , bukan selalu dapat puasa kat rumaaah , dan bukan selalu nak puasa dgn freeeeee nye , tanpa class . *maaflah yg xcuti dan yg bekerja * . hihi. Semoga dua fasa lagi diisikan dgn ibadah2 yg lebeh mantoppp ! insyaAllah . Sedikit2 pun tak ape ,asalkan berterusan :)


Day 9 - Your current relationship, if single discuss how single life is.


haaaaaaaaa , alaa, sekarang ni , Single and available la kot. hahahahaha , macam pelek je cakap camni dalam blog sendiri =___=". tape tape. dah nama pon challenge :D

So,how single life is ?

Well , yeah , BEBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS sebebas2nye . hahahaha. Meh buat perbandingan jap ye.

Taken :
- hari2 kene message/call
-taleh nak berkawan sesuke ati ng sume org
-nak amek gambar tu ng pompuan je ,
-kalau kua sesame , either one kene blnje .
-nk gi memane kene inform
-kalau gaduh , hati 10 kali ganda risaunye
-kalau gaduh , boleh distracted aktiviti kehidupan.
-ade due masalah dunie kene pikiaq .
-kalau yg duk tak percaya , nak password fb sume bagai.
-kalau ade mamat yg ttbe hai hai kat fb ke skype , jadi hal .
-Kalau sedih ataw gembire , adela org yg nak berkongsi.setiap mase


hahahahahhahaahahhahhaaaa. Ini bukan pengalaman aku , tapi kawan2 aku . hihi . sebab salu sangat dengar =.=" ade laaa yg aku stuju , tapi ade gak lah , yg macamm....whattheheck ! And single life more like ...THIS !


Single :
-takyah nak msg/call sgt, kedit jimat
-takyah nak pkir duet poket sape lagi byk nk blnje ,pkir perot sendiri je , muahaaha :D
-boleh sesuke hati kawan ng sape
-boleh sesuke ati keluar ng sape ataw nk gi memane
-kalau gaduh2 , aaah takpayah pujuk pun takpe HAHAHA
-Lebih fokus dgn hidup sendiri , ecewah.
-Kalau sedih ataw gembire , adela org yg nak berkongsi.tapi , bukan setiap mase.
-bebas bebas bebass , hihi.

Tapi tade lah nak kate , kalau dah taken tu , hidup tak bebas ke, terkomgkomg hape . Terpulanglah masing2 camane nak menghandlenye , ecewaaah . Ini lah antara beze2 nye .

Tapi apa yang penting ,

"Fall in love when you are ready , Not when you are lonely"

ececece , hikhik *gedik.

Jaa !

1 comment:

cats' stalker said...

nak talk balik sket bole?hehehe ^^,
uit...yup!!! indeed! agreed on the whole thgs!
masa muda ni la nk buat baik kat family,kawan2,org sekeliling..hoho.. topup pon xgadoh terok2.. guna UOX topup rm30 thn 2+ months!! wow!! :D