22 July 2011

Snowflakes :)

Assalam .

Yey ! its friday , friday , gotta getdown on friday. fun fun fun fun . HAHAHAHA.

okey , arini gi selayang mall , maen boling ! as kuza said , zakuan ajaaaak. hahha. bell takdapat ikot. Got family vacation to Cameron ! uuuuu. hahaha. So , transport laa kene pikir. jadinya , gi umah nenek , naek taxi sampai umah kuza , then vrooooom Rempit ke Selayang mall ! weeee. Alhamdulillah sampaaaai :)



tengah maen2 tuuuu, tetibe nampak satu kelibat yang macaaaaaaaaaaam kenal . Ohhh kawan Fuzi ! haha. keje boling tu rupenye. wuwuw budak uia :') . hahha , Gile. rase macam ape je duk umaaah memanjang tak tengok orang :D kikiki . haip! housewife aa , jgn lupe :P heee.


Hihihi , tade motif pon amek gambar . Aku nak tunjuk kat fuzi je snanyeeee. Muahaha, dah la salah name ! Arghhhh ,. malu gilee =.=" nasebbaek kawan kepada kawan aku . Tade la die engat sangat KOOOOOT . gahahaa. So , maen maen maen , due set , so pemenangnye ade laaaaaaaaaaa

*drumrolls*










 *clapclap*


Kikiki . haaa , gaye pon da ade macam nak menang kan ? HAHA. Pastuu , habes maen tuu , g laa makan Mcd dah mengidam lame sangat :D hehehe. Alang2 nak serbu member lagi sorang yang tengah keje kat bawah tuu , jengjengjeng . heheh. Siapa ?

1


2


3

Khairul Amira Md Zain ! 
*dah betolkan :)*


Sorry laaa awak , jadi segan pulak saya ambush time keje . hehehe. u niat di hati je , sekali kawan ajak , amemang bagai orang mengantuk disorongkan bantal lah kan ? heee . Itu je laaa. haha. Sebenarnye mak aku tak kasi kot naek motor ni gi jalan2 besar. tapi dah bell tade , takleh nak wat ape :( ..Maaf mak :|. Sedeh je kene tumpang org setiap kali , haai segan la saye  :"> heehee . Lagipon mak , saya dah ade lesen , cmane nak expert bawa kalau tak latih dari skrg . Buat penat je ameeek tahu . Semue bende ade risiko . Tapi kalau diri terlalu berhati-hati , sampai bila nak maju ? ecewaaaah . HAHA. wahh , hari ni seronok jumpe member sekolah dan member Uia <3 . AlhamdulillahSubhanallah :)

Jaa ! :)

3 comments:

fuzfuz said...

kwn kpd kwn tu nama dia fareid :) hahaha kau panggil dia apa wehh? btw nama kay, khairul amira md zain :)

kays said...

Nama ayaahh aku salah :(

max'*bubble said...

fuzi , aku panggil die Fauzan . HAHAHAHAHAHAAHAHAH ! i was thisssssssss close to call him Chot =.="

kay , sorry . nnt i betolkan :)