06 June 2011

A week without coach

Yeyyyy ! aku tataw nape aku happy bebenor bile coach onleave mguu ney . hahahhaa . feels like freeeee^^. cam heaven gileeeeee kot . kikiki. tapi nextweek da nak start latihan intensif , perlu lebeh usehe dan semangat ! cmon maslin ! chayokkkk !. Inilah yg berlakuu :

Khames:  - aku beli kasutttttt ! ^^





haaa. itulah . kasut rm170. dapat lah 10 % diskaunn. hohoh. aku tak penah beli2 kasut semahal itu , lagi2 kasut basket.  selalu aku beli kasut stok2 70 -80 hengget je. then rosak. beli lagi. hahahahh, tu yg endup every year satu kasut. ngeee. sebab activ sangat sampai kasut hauuuus. hehhe. tapi yg ini kene jage elok2 :)

Then then , Jumaat tu , maen petang je. macam zombieeeeeeeeeeee sumeee ! hahaaha. sbb .. tataw! keletihan kot. panasssss. hahaha. maen cam tahpape. blerghhh.. sebbaek coach tade :D ngeeee.


Sabtu :

haaa , ini palinggg havoc ! training sket pagi tu , pastu sarap , then jalan2 sampaaaai kul 12 malam ! perghhh. mmg cari nahas la sbb curfew 12. hahahahahaa. kami pi MABA - SOGO - SUmmit Subang- DANAU. uuuu. hari yang menggemukkan diri , tapi mengempiskan dompet =.="

melaka vs perak : perak ^^
muke spectator yg semangat ^0^
spectatot yg paling seriousssss :p
bajet bak beli kasut kat MABA. mondo tahhh.
akhernye g summit. alang2 usha jersy.
perbincangan seriousssss kalah meeting PM
akhernye kauthar beli lah jugak. haha. dpt accident discount ! :D
isi perut dgn mknn Subang before gerak ke Danau :)

warghhhhh , what a dayyyyy ! ^^ heee. then then . ahad ade kenduri umah kakak shai. tapi aku tak decide nak gi lagi ke tak. hehe. alih2 shark n piqa xjadi gi. siaaaaaaaaaaan meor ! kikki . sbb die nk sgt pegi. soooo , aku cm ... emm, alahaai sian budak ni , meh aku teman . HAHA :P  aku malaaaas gilo nak naek public laaa machaaa. blerghhh. taaaapi , aku gi lah jugak. bukan salu pi knduri naek public >.<. sorrry meor sbb lambaaat nk mmpus. bukan salah aku wehhhh , tuu tuu lrt buat hal. marah die :D


Ahad :

 aku tataw nape aku tak amek sgt pic =.="
 sebab shai da ade cameraman kott.
 hahha, tggu die uplod je :D kekeke.


KA tak kate ponn die gi !!! kalau tak aku naek jee die. haha.
seronoknye jumpe org selayang! ^0^ , kikiki
save mase tenaga dan moneyhhhhhh ! hee
thanx KA sbb dtg dan sudi hantar aku pulaang:)



 malam itu eden tengok game kat balakong . NCBL. team cocoro vs phnatoms. comel betol name cocoro ney =.=" damn, fight gile kot. perghh. talent die pnn, wohhhh. can i be one of this someday ? :'> heehee. perasaaaaan. eh m why not kan ? haha, confident sikit maslinnnn ! ^^. hehe.



Haaa. sekarangg  m otak aku tengah replay semueeeeee setplay dan care2 dyorang dribble pass shoot sume lah. haha. nak mencari keyakinan dan kekuatan neyhh. hohoho. yeah , MInggu ini perlu lebeh bersemangat ! ^0^. Show them what u've got ! :)

Jaa ! ^^






6 comments:

kays said...

Hahaha asal gambar dkt pelamin ambik dr tepi ?! Muka aku kelakar bangat ! no hal lah , dh one way boleh je hantar :) good luck basket ! ^_^

laksamana47 said...

aku tgk mcm kasot boling jek 0.o

max'*bubble said...

kay , sebab korang pandang cmeraman ,n aku kat tepiii. hahhhaa. thankss. doakan akuu ! ^^

omar , tu stail die cmane tah . kan i said , i nvr bought kasut basket. thats the only size yg palinggg comel tuk akuu ^^.so tibai je lah hee. coach aku kate mcm kasut golf 0________0"

nuraiman imam supaat said...

HAHA!good luck btw,lama tak main,rindu! *padahal men pon hampeh* haha

max'*bubble said...

thankyouuuu aimaaan ! :) nnt free kite maen baleng2 bola keyhh hahhaha :D

max'*bubble said...

thankyouuuu aimaaan ! :) nnt free kite maen baleng2 bola keyhh hahhaha :D