22 May 2010

tipu lah.

nk cte pe? skrg kan musim result. so0o0, emmm, what to say eh? emm. u can say that i currently not so0o into doing anything,hoho. target ku tdk sampai. in fact, sangat jauh utk sampai. to be precise, same ng sem lpas. berdebar2 jugaklah memule. da a kua smlm tp aku br nak tgok rini.
okey.ape prasaan ? sedeyh? TAKKKKK.heyhey, tipulaaa. well,nk sedeh cne. same cm sem lpas. then mcm...hohoho. aku target 3.7 ke hape hoi. tapi papepn. ALHAMDULILLAH.
semoga aku tidak jauhkan diri dari Nya hanya sekdr Dia tdk menunaikan doa aku. cume jawabnye,
memang takde harapan la nk sambung scholar aku ni sampai degree =.=".. ouhhh.
mgkin juga... emm. tade pe a. yg neyh. bia aku sorg je tawu. wuwuw T_T

3 comments:

piqaiqapiqa . said...

eh kau under jpa ke weyh ? alaaa aku pon tak capai target, sedih weyy

max'*bubble said...

hukhuk
ko jpa gak ke?
hohoh. last sem ni je la las chance kte weyhhh
*.*

MM said...

mas,xpe..hape ko buat pon..ko TAWAKAL..remember,the power of TAWAKAL??