23 May 2010

suke !

dulu dulu
saya suke sangat kumpul Quotes
memang saya ni kaki quote laa
sume bende yang heppen
ataw quote yang makan dalam
saya akan kait-kaitkan
masa tu rase
hidup memang bermakne lah
haha sbb those quotes tu mcm penunjuk arah.
contoh:

" dont cry because it's over, smile because it happens"
blogger-emoticon.blogspot.com


mase saya patah hati , quote ini memang sangat berguna
haah betol gak, asal nk nanges sbb mamat tu en?
baek senyuumm je sbb at least ada laa kenangan indah dlm hidup ini
CONTOH okeyy.
haha

sekarang saya maseh suke Quotes.
cume skrg saya lebih suke DALIL,hadis dan seumpamanya.
mengapa?
ya...
kerana bagi saya.
Dalil lebih tepat
Dalil lebih meyakinkan
kata-kata tu dari Pencipta kite kan?
so,of coz la lagi bagus dijadikan penunjuk arah dalam kehidupan ini.
bila dengar atau baca atau dengar
tenanggggg je hati.
betul tak?
contoh :

"...boleh jadi kamu tidak menyenangi sesuatu padahal itu baik bagimu. dan boleh jadi kamu menyenangi sesuatu padahal itu tidak baik bagimu.Allah mengetahui,sedang kamu tidak mengetahui"
blogger-emoticon.blogspot.com


lihat? rasa sesuai tak untuk budak degil macam saya ini? haha
bkn sume bnde kite suke tu bagus tuk kite.
dan xsume yang kite xsuke tu xbaek tuk kite.[utk sy:sayur @.@]

haha

emm,bukan saya kata Quotes itu tdk bagus ataw ape
cume ..yeah,dalil .. no doubt is 100% correct
dan
quotes menambah lagi perencah
oh yah,quotes sangat menarek bcoz the variation style or words dye kan.
miahaha
oh adakah saya sedang merepek ini? hihi.

the thing is,
saya nak kumpul @tulis @ taip@ what soever care utk kumpul ayat2
Maha Kuasa ini
kerana bagi saya,ayat Nya adalah yang terbaekkkkk
hee :)


blogger-emoticon.blogspot.com

3 comments:

Farhanee said...

saya suka post ini . kau memang positive!
I wish I am especially for things yang not yet happen and hope to happen , ahha :D

Afiqah Zulkifli said...

the biggest thing i learn from you, "identify your feelings !"

maseh2 !

max'*bubble said...

ekeke.

thnx hanee!
yeah,lets be positive together!
yyeehaa! :)

thnx pika!
like i said,appreciate any feelings u hv.
enjoy it while u stand the chance.
rather than feeling nothing ~
weee~`~~:)