08 September 2011

Penat !

Assalaaam.

Memule nak cakap rase penat nyee upgrade blog ni . Muahaha. Ni sebab kalau da masuk belajar nanti , da tade mase da nak ngendeng2 lelebeh kat blog . Subjek sem depan mencabaaaar ! uhukhuk.

So , kalian lihatla ape2 perubahan yg berlaku ni . Sile lah bagi feedback . Hehe . Terlebeh puteh suci pulaaak.:D .Sekarang tinggal nak taruk header , tapi tataw nak buat. Nak try dah , ttbesoftware photoshop tade . Gune software laen ade ke ? Hihi . Dan terima kaseh nak ucap kat Nurul Iman , sebab sudi buatkan satu header . Sobsob . Terharuuu :') . hihi . Malangnye , Exceed 10 kb lalu , tidak bole diupload ! Kecewa :'(

Kalau anda suka , boleh la like lepas ni . Heee :D




Cun kan ? Weeeee . Bertuahnye dapat kawan yang baek macam Imaaaan. hehehe * bodek :)

1 comment:

nurul.iman said...

eii ingat bg free ke.. cepat belanja.HAHA :P