21 September 2011

Beezz bezzz , bezzzyyyhhhh !

Thats pronounce as Busy . with a little exaggeration :D

Oh but that wasnt the thing i wanna talk about . hehehe

Okay , question : Do people ever asked you what is your course , But you didnt answer it , instead you let them wandering and guessing by themselves ?

So , what is their answers ?

HAHA .

It is fun actually . Because i like to that too. ALOT .

Yeah , and what answer did i got ?

Mostly : Engineer , Aed ,
Rarely : Pharmacy . Nursing (?)
Never : Medic
Truth : Biotech >.<



Lets take a look at MOSTLY . At first , i was like "Ooohh okay , Engine is greaaat becoz got faces like me :D"
hehe . Then , as time goes by , i become " Duhhh , I NEED DIFFERENT ANSWERS! " hahahaah. Psycho =.=" . Tade keje :p

When i ask why? Why engine ? Why not  medic ? HAHA . They say they always see me in sport attire. Like all.the.time. Dayyuummmmm ! Nampak sangat budak sains tak suke sukan. HAHAHA. eh eh , no no . I mean , ehem , Sampai hati diorang ingat budak sains tak suke sukaaaaaan . wuwuwuwu .




Then , something came up to me like , " Ohhh , muke aku ni muke suke play around , tade muke series tu kee? " Cis . Camni aaa. Camane aku nak jadi saintis , tade muke saintis . kene pakai spek besar2 kot baru boleh orang nak percaya aku saintis , Miahaha. Sebbaek aku biotech .  Kalau tetbe aku jawab , " Eh aku medic aa". Mahu ternganga nye mulut diorang . Satu keje plak nak tutup . Kekeke.

Mungkin juga kerana Muke sukan aku ni , Semue jawatan yang aku dapat semue ade kaitan ng sukan. Miahahah. Perlu ke ? Perluuu keee ? haha , ya , saya bersyukur je , Tade laa nak kufur nikmat :D. Tapi nak gak aku merasa jadi ajk education ke , ajk kebersihan ke . Nak jgk cabar kredibiliti diri ni. Kahkahkah !



Semalam bukti . Aku jadi Ajk recreation and community service . Menang tanpa bertanding =____=" . Ada je calon laen madam nak bagi saingan. Boleh pulaaa tu die kate , " Takpelah, saya tak sesukan Maslin" . Then terus tarikdiri.Wait a minute , tak sesukan ? Tak SESUKAN ? Ape tu ? hahaahahha seriously ? Blerghhhh.

All in all . Bukan la muke ke , baju ke , kasut ke yang menentukan siapa diri kita . Itu hanya luaran . Apa yang sebenar adalah apa yang didalam .Tapi manusia , biasalah , yang diluar menjadi ukuran . dan itulah yang didahulukan. hee.

Eh jangan salah sangka , saya suka muka saya :) Muka sukan ? Dah biasa , sebab itu memang saya :D

Jaa !


3 comments:

sri said...

Like! sesukan miahaaha :P

max*bubble said...

kekeke ,
Sesukan yang havoc! Miahahaha :D

nuratiqah said...

org slalu camtu. kalo org tu berkarisma skit, president je la jawatan dia. org tu rajin skit, setiausaha je la smpai bila2 dicalonkan. org tu pandai skit, biro akademik je dia pegang. and kalau skali dah pernah pegang treasurer, siap la..sampai2 bila2 pon org vote treasurer.. manusia..manusia..haha