17 November 2010

selamat ary raye Adha !

blogger-emoticon.blogspot.com ye peeps ! capap muke besar2 ney !.hahahaha. ni da lame tak pakai tudung biase, rindu pulak .ahahahaha. da lah siap lupe combination colour tudung ng baju kurung dek kerana da lameee den cuti ni ha. cett. poyo pulak. maaf kawan2 yg masih d icfs sane, kejelesan anda takkan di layan. hee . okey , tudung ni baru jumpe kat dlam almari . tak beli mane pon . pakai ape yg ade . xbaek membazir. haaa. comel pulak tudung ney. rembat je la. lagi comel bile sy pakai . HAHAblogger-emoticon.blogspot.com. so cm bese,aku teman nenek aku di padang melihat warga2 lembu sekalian yg akan disembelih . ah tara hal la. yg plg best. ttbe ade sorg kakak ni , bawak satu tong ke hulu ke hilir. berasap2 siot. pehh tggi curiosity aku. so , kene lah hapuskan perasaan tu. dengan rasa penuh kemesraan aku pon menegur. rupe2nye dye ney nak buat research pasal perbezaan daging lembu kambing babi dan ayam. nak buat master . kat upm. and before that, she was in uia. bidang biotech. WAIT. ulang balek? bidang biotechnology ? pehh teruja bhai! blogger-emoticon.blogspot.comumur baru 23 tahun derr. then, aku borak2 a agi tanye psal research die and kenapa die amek sume. da lah dah kahwin okey. mase first sem di kuantan. wohhhhblogger-emoticon.blogspot.com. eleh. poyo je aku. hehe. and die ney kakak mmber skola rendah aku, Akif. da lah ex Samer. aku lak ex Sbpir. mmg best ah kan backgroun lebeh kurang je. wee. mase aku sibuk mencari pedoman dari kata2 beliau, lagu Maher Zain berkumandang. mmg terbaek ah weh. mcm dlm movie pulakblogger-emoticon.blogspot.com . so , aku mcm da rse bidang aku ni interesting laaa jugak :D. hahahahaah. wish me luck keyh ? :)


yg ini sepupu saya. haaa. jangan nak wat gossip2 lak eh.blogger-emoticon.blogspot.com. die sebaye. tadi atas ihsan beliau. dapat jugelaa eden drive kereta auto . oleh kerana mahu jpj esok kan ? waaaa. cuak seyhhh.blogger-emoticon.blogspot.com huhu.tape maslin tape. steady je ye ! blogger-emoticon.blogspot.com

haa, ney ade video sembelih sbenarnye, tapi terdelete lak. geramanyeeeeblogger-emoticon.blogspot.com. video korban yang dirakan khas untuk Shakira shukor dan Zaidan yg tak dpt menonton live, ekeke.
itu je lah. arigatpu nee mmbace :), daaa, salam .blogger-emoticon.blogspot.com

3 comments:

Muhammad Aiman said...

hensem siot mamat baju cekelat tu,,..('',)

max'*bubble said...

oh oh
tentulaahhh ;)
hahaha :)
lagi ensem dr hazziq hazzlami :p

Anonymous said...

eh,aku baru tau ada post ni utk aku. ekekeke :p
you know who i am ;)