11 February 2011

Kay Mira Zain

1. Sila beritahu nama penuh kamu. Tak kisahlah sampai nama datuk , moyang kamu tuu.
Maslin bt Muntari bin Paimin bin Dipokariyo. -Yess , i am a javanese :D


2. Kamu suka warna pink tak?
sukee ! tahap suke aku mcm tahap suke aku makan aiskrim . ahaaa jeng3 :p

3. Kalau kamu ditakdirkan bertemu dengan si pemberi taggie ni apa kamu nak cakap dengan dia?
kayyy aaaa , bwk aku gi taj, aku taknah gi dowwww :p



4. Siapa paling comel? MaherZain atau kamu?
sama-sama comel  sebab mengikut nama ayah , maher zain dan khairul amira zain nie adik-beradik . LOL-
(ini jawapan kay a. aku nk ckp :ahahahhaa, mengongg ! syes BEST , betol la same zain :)) )


jwpn aku : die , org botak itu comel . mbahahhaa :p. okey tipu. sy lagi comel :|




5. Mana lagi sedap, kek atau aiskrim ?
eskem. tensen mkn eskem :D.wahhhh teriidam aiskrim goreng :<

6. Bila tarikh lahir si pemberi taggie ni? ( Kalau kamu ingat, kamu memang hebat)
26 0ct0ber -okey noted ;)


7. Ain Maisarah, siapakah dia ?
ain rumet syud. maisArah kawan fuzi. HAHAHAHAHAHA :P

8. Ceritakan sejarah kamu membuat belog. Ikutlah sampai perenggan pun.
dop gapo ponnn. cume aku buat blog ney , pukul 2 pagi kot taksalah , bbrp jam nak msuk cfsiium :') dibantu arif rukaini:)


9. Apabila hari jadi kamu, kamu nak saya ( pemberi taggie ini ) beri apa kat kamu?
tajtajtaj. NOMNOMNOM :3 *ni kau ajar aku kan ?>.<

10. Taggie ni ada sepuluh soalan jadi wajib tag sepuluh orang ya
-hajar samdin
-aina
-fuzi
-syud
-kak nasyer (i knoww u r reading this ;) )
-animas
-akmal
-mo0n
-omar
-asilah
-kak nina
-kina *aku ttaw pon kau ade blog aku 0.o* heee

p/s : nk tag safi tapi die da deactivate :(. gha mcm bz :( . pfft. nk tag 20 org kalau bole :D
pp/s : KA marah aku sbb tak buat dgn cepat. muahah , nak hambekkkkk kau :D

JAA !

1 comment:

kays said...

kantoi lah aku paksa kau jawab ;( HAHAHAHA .