11 February 2011

Kau



aku harap kau baca ni. 
aku taktahu nape , tapi aku rase kau macam ade satu bende yang macam buat aku dan kau colddd. pehh.takpuast ati ke ? taksuka ke ? tolong lah tolong lah. aku tak larat da nak lalui bende2 camni lagi. cukup la cfs n highschool dulu. semue bende ney macam sampah !

okey aku akutaktipu, aku pon macam takselesa eh ng kau. aku pun pelek . pahal do ? ! things turn out so differently.i thought we will okay together. nape weh napeee ? jangan kau nak seksa aku camnii ! taksukeeee !

prasangka kah aku ? sbb kdg2 aku rase kau okey je. ade time rase cam.. peh sero do ng kau ! taktahu a ape yg kau pikir dan rase . ape yang aku tahu , perasaan kite ni bole bagi vibe oh kat org tu. cm aku suke A, die bole rase kot aku suke die. n if kau taksuke pon , it will give the same effect. pffft. ala tengok mata kau pon bole tahu laaa. ckp ng aku mata lari2 . pahal ? tipu a malu . aku bkn laki ponn.
this is hard man, prasangka ? damn, i hate it when my guess is wrong  :|

so, kau , pls pls pls . aku mintak tolonggg . Jangan aaa kau nak cold cold sangat. Onetime tu rase cm aku ng kau ade byk bnde same . so it should be easier la kan ? tapi ni tak. What make it so hard dear ? :'( . i really hate this kinda of feeling . we will meet up everyday . can i say this is a kind of torture to me ? wae yoo waeeeeeee ???? meme la ade oghe laen tapi dop sedap a giniiii

naseb baek naseb baek tade la teruk sgt. aku buat cmni sbb aku tahu ia akan jadi teruk nnt kalau aku simpan.
oke lah oke lah. cmani la to be fair , sebab ceq yg habaq lu. so , ceq nak cakap yang , Please be free to tell me any of your ffelings . especially the 'uneasy ' one . believe me , i would looovee to hear it :)
pls be frank, i am open to it. Lets clear this atmosphere. we have a long waaaay to go lagi . shall we ? :)

3 comments:

Nadira Hidayah said...

knapa ni bro? :/

max'*bubble said...

diraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! :/

max'*bubble said...

diraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! :/