03 May 2011

Alma Mater .

Ini yang aku tak suke . Ini yg aku takut .Aku mcm dah agak da. Kenapa ? kenapaaa ? Kenapa perlu berlaku jugeeee ? =.=" . Oh , mengapa saya berkate begini ? Ini lah sebabnye :

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


boleh tahan aa-background
taklayak
gedik
pakai stokin sebab kaki hitam
potong kaki sorang2
kongkong suka gitu ?! mcm indon :|


Omg kejadah gila wehhh ! ape ni ape ni ????? GULA-GULA ?! tade name yg lagi komersial ke hape ? hoho. okey okey , jangan salah sangka . aku beremosi ni bukan sebab nama takbest  taaaaaaaapi ,

wey , kau nampak ape yg dia tulis kat situ , VERSI WONDERGIRLS MAlaysia . Watahel. aigoo. So , clearly , Diorang ni meniru nak jadi cam ala-ala Kpop artis la. Alahaaaai. Perlu ke ? Aku takpaham aaaaa. dan dan , yang paling mencalaaaar , is , look at their attires . So saddd :( Fine . Memang artis tade yg tak seksi pon . Tapi ni ....HOTPANTS ? kau gilooo ke hapo ! Bajet lawa aaa camni ? Tak dengar lagi suare tuu , pehh , mmg aku taksabar laa nak tengok korang kene boo. Boo layaaan. ade seseorang tu komen cakap , kau pakai camni nak buat show katne ? cube habaq mai ? kenduri org kawen ? Funfair ? Pffft .

Hah ini baru wanita  ! Jejaka ? ada jugaaaaaaaa :
 .
.
.
.
.
.
.
.


tengah perut buncet
gaye tunjuk ketiak
Bajet comel .euwww.
Hitam2 ade hati pfft
Black Metal ke hape ney =.="
okey , sape yg da muntah angkat tangan ! @.@
KA jangan tengookkkk ! nanti saket mate balek :D
HAHAHAHAHA.
siyes wehh siyess.

Seriously , what make they think they can succeed in this way ?Producer 24:7 ni pun penyanyi lak duluu . penah masuk Gangstarz. haaaa hasil stalking aku :D . Bukan ke , kalau orang tu nk sgt ciplak org laen punye , die kena lakukan kajian yg terperinci ? and this BALD-producer , kalau kau kaji betul2 kau engat org korea yg terkenal skrg ni tuu yg hebat2 belaka menari2 and nyanyi2 ni  

TAK USAHA KE ?

diorang lagi dasat weh nak dapat hasil mcm skrg ny ,kena training 4-7 TAHUN.baru DEBUT.
bukan sekejap  , lameeee.  dan kauuuu yg nak curi idea org korea ni , dgn sng lenang , nak mengecap populariti dgn sekelip mate JANGAN MIMPI LAH !

aku berani jamin ,memang taklame laaaa korang ni .

Man Jadda Wa JAda.

SERIOULSY , guys. kalau nak tawan hatihati kitorang ni , kau takpayah la nak tiru org korea sana tuu . diorang da mmg puteh melepak mata sepet comel . Just show your originality
Itu yang terbaek. Itu yang kitorang nak lihat ! Siapa kata kitorang taksuke lelaki Melayu?
Tu Syeikh Muszaphar , Asyraf Muslim , Awal shaari etc etc

dan dan
bile si Kpop ni menguasai aliran muzik . Mule lah tak tentu arah sana sini PRESS nk siarkan 
pastu putuskan  "okey , semue org suke ni , jom kite BUAT ni "  

CHOP !

bukan salah kpop aa korang takpopular
Dah kau buat mmg takbest nak buat camano ?
haaaa

The thing is , bile korang buat camni , kpop fans *termasuklah aku* , seperti diheret sekali , dengan mengatakan : Wehhhh minat korea pon terukk , seksi gakkk . dah dah . stop dahh takyah minat2 lagi. Tengok , dah ade orang tiru , bad influence ni baaaaad :<
Ye, memang aku taknafikan , tade lah semue nye baek tapi....


Helloooo ! Minat sebab ade bakat . Bukan nak ikot bende kejadah tu semua lah. hoho, Tulah Guna Religious education ;)


Paling sakit telinga : Iniiii lah MELAYU , memang kaki ciplak ! 


Pffft , panas betul hati aku . Sungguh :< . hohoho. dah lah kite sdg dilanda krisis jatidiri, kepincangan bahasa dan rempit semue ituu , yang ini , just make things WORSE .


Gosh , Nanti keluar album memang nak tengok lah BAKAT mee tiruan ni . Taklarat lah nak bahan gulingguling ketawakan.Baling buah-buahan tempatan muahahaha .:D

5 comments:

kays said...

weyhhh apahal malaysia nie pun poyo nak mampus weyh -.- sumpah geli muka semua mcm rempit weyh , tak comel pun :|

SYUDA said...

yep maslin,
ak da baca kt paper jgk,
terlopong ak...

cats' stalker said...

a;ah..nak tiru la sangt..yg pelik..camne eh.. nak ckap..mcm mana la bleh masuk publish dalam paper?? pakai xsenonoh.. aish.. mana pergi agaknya ilmu yg diorg blaj pasal aurat nih?!
minggu lepas da bukak page dorg kat fb,nak bukak lg tgk perkmbangan..aritu pun banyk cacian jer..

Hajar Samdin said...

Hehehe dedicate Taemin 24/7

iqapika said...

hahahha.. weyxxx!!! jijik jijik jijik!!! wlupn ak bkn peminat kpop tp ingin skali ak katekan ak meluat tahap tak hengat..

i mean like macam those gulaguli tu, i cnt imagine how theyre goin to perform.. menari kah seperti kpop artist yg ak ase ad ciri2 erotic (tp xjd sbb bdn dorg x sexy..) tu?? i mean, peha kite neh da la besar, smpi nk rabak ak tgk leggings dorg.. woih.. geli doeh!!

n lelaki2 tsebut, ceihs, muke siyes mmg cm rempit.. n ah~~ nak muntah..