25 January 2011

at last

at last , habes exam yang mencengkam jiwe rage ouhh. muahahaa. sile refer post sebelum ini :D

okey cek nak habaq mai sat. event semalam : closing ceremony interkuliyyah :)


SCIENCESS !!!!!
*impressive slideshow to announce the winner. Kudos !*

saya dan yuni. happy menang even 1st time ^^
ni 3rd year. the captain. tp perangai taleh blah. hahaha.
the president and the PIC sciencess ' sport.
yg tgh tu presiden. bapak taleh blah :D
Champion ! :)
pulun sangat laaa :p
budak ni lagi happy. cube naseb je teruussss jadi juara ! :)
pahal muke aku lagi ? aaah, suke la :D


haaa. balek dari closing tu. pehh, smgt cm melonjak2 la kunun nk stadi. memang maut aku xbc pape agy tuk mcb HAHAHAH! semalam da selamat da kuiz biochem . aksi cm lebih kurang same je ng ape yg aku akan lakukan tuk mcb ni. he he he. tido lambat kul 4 5 cmtuuu then tido pas subuhh. pehh. cm nak mampos aa. tobat tanak blaja last minit agi T.T. wuwuw. then aku dgn jaya nye habes blaja mcb. pagi tadi exam kul 10. kua kul 9. wink2. tanak glabah sgt la. naek bas wehh. ceh. ttbe naek bas. hari bese bas lalu pon tak pandang HAHAHAHA. masuk exam hall. tengok paper ,duration 1 hour jep. soalan 50 ! HOIIIIII ! :< . cuak :| okey okey tenanggg.

mase smkin suntuk . hampir habes sejam yang diberikan . da la tertipu dgn whiteboard depan tu tulis habes 11.20. gr gr gr. rerupenye tu exam pe tah b4 ktorg . pasny tolong la clean kan whitebord so org clumsy cm aku tak tertipu :P

mase habes. muke semua org ketaaaat mcm skru berkarat boleh kene kancing gigi. WEHH SUSA WEHHHH KEJADAH SATU HAPAK PON AKU TAK PHAAAAAM :| and luckily , semue org pon felt the same way. wuwuw. bak kate una , aku yg malas , ataw soalan yg susa o.0? wargh. yang penting kitorang da tahu yg mcb taleh dipandang rendah. so next time kene usehe lebih lagy chaiyyokk ! ^^.

baju lebeh kurang kaaan >.<
purpose : nikmati angin pas bengang ng exam ! :<



Tension. jadi untuk releasekan tension, jom maen baskerball! wehh kau tak tahu betapa aku 'puasa' nk maen due hari lepas memandanagkan ari sangat baeeek pnye n canteeekk. matahari memancar dgn hebat ! tapi tapi ... kene study ! hahah. skrg da lepas. dan nk lepaskan tekanan ! mari bermain ! weeeee ! tapi syg panas tak sampai ke petang. syesla pepatah ini seswai dgn keadaan. fuza una ada , ttbe ade kak elyn. ! weeeee  seronok laaa jugak even bbrp minit pastu hujaaaan. hahahah. still, relieving ! :)

1 comment:

Hajar Samdin said...

Jom tengok medal hajar pulak