08 October 2012

WOW .

" Nak jumpe pas meeting ni , eh ? '
' Oh okey '

After Meeting .

"Yep ?"
" You have changed now . Why lately you look sooo gloomy ? Muramm ? Sedihh ? "

*dazzled*

" Ehh perasannn ke ? Cemana bole nampak ? Obvious ke ? How&^*%&%&$& Blablablabla ?"
" Haah , perasan je . Even takde salu jumpe . Haa . Ni ada masalah pape ke ? Pasal exco ? Study ? Gafa ?"
" Nehh , none the above " 



*teary eyes*

One word . WOW .
Wow because HE is so observant . Wow because he cared that much . WOW because he is a Guy .

Yes , WOW .

How can he sensed that ? Dah la tak salu jumpa . Paling dekat pun masa explorerace Mocis tu die jadi comitee. So , Woooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww ! :O

HAHAHA , Ya Allahhh , tak sangka aku ada orang kisah dan perasan . Terharu laaa gilaaa. :') . Serious serious . Huhuhuh . Hampir nanges tadi , Sebbaek tahan , Gaaahaha . Apa jadahh laa sampai nak nanges ni Maslinnnn -.-" . Haihhhhh ._. . Entah lah . Terasa macam dah buat muka ceria sehabes baek dah cemana orang perasan nehhh . Grrrr . Dah lah org yg tak disangka2 Wuwuwuwwu . Terimakaseh ya Allah . Rase gembira la kejap . Ecewahhh . Tetiba . Gembira bukan sebab apa . Sebab beliau menjaga kebajikan exco2 ni . Ahaaa  . Katanya , kalau tengok betul2 , boleh laa perasan . 


Perghh . Tuhan je tahu perasaan dalam hatii . Haihhh .___.

----------------------------------------------------------------------------------------------


Okey dah  . Meh update sikiittt ! 

1. Exploderace ! :D




2. Friendly Match .



3. 3on3 IPT ! :)

Naek keta sendiri coz sume bas gi convest -.-

So , we won 1 out of 3 with Uitm, then usm and utm . Semua sipi2 nak menang . Geram tu ada gak , but well takde rezeki  . Cuba lagi next year eh ? Yeyyy ! :)



4. Closing ceremony .


 Semua orang nak amek gambaq ng idolaaaaa . Hihihi

Haa ye laaa dorg pun samaaaa :<
Mampu tengok dari jauh je laa ._.

Tu jee, hee . Okey , Banyak nak study nii . Goodluckk Maslinnn ! <3 p="p">



3 comments:

sweetcherrypie said...

who is he? ;)

max*bubble said...

One of the excos, the main board :D

Iqa Jalil said...

Wowwww! Untung lahhhh ada orang kisah. hihihi

koyak mata aku tengok kau & team pakai bib netball/basketball. you go girl, yoshh! ^^